Schuurwoning Special K&H

Uitgelicht in de special schuurwoningen van Kavel & Huis nr.3; de door Bureau AAP ontworpen eigentijdse Drentse schuurwoning. Verkrijgbaar vanaf do 8 juni bij AKO, Bruna, Primera, Readshop

De redactie van Kavel&Huis heeft Bureau AAP uitgenodigd om de onlangs door ons opgeleverde schuurwoning te Dalen (Dr.) nader toe te lichten. Aanleiding hiervoor is dat de schuurwoning een langzame opmars maakt in Nederland. Vooral in de buitengebieden van midden en noord Nederland verschijnen ze als hedendaagse bouwvolumes door hun eigentijdse interpretatie op de heersende typologie├źn. Waarbij het landschap altijd centraal staat en de bebouwing zo min mogelijk moet opvallen. Een schuurwoning is dan een prachtige oplossing.

Voor een gedetailleerd overzicht bekijkt u de projectpagina.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren